Socializare la cumpărături. Andreea Moldovan: Sunt niște comportamente care trebuie să fie schimbate

Dr Andrea Moldovan, secretar de stat Ministerul Sănătății
Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, spune că românii ar fi bine să cumpere mai multe alimente o singură dată, nu să meargă pentru câte un aliment de mai multe ori, având în vedere contextul pandemic.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andreea Moldovan a declarat că ar fi bine ca românii să meargă la magazin o dată pentru mai multe alimente.

”Cred că trebuie să ne autoeducăm noi, să mergem o dată, bine, la magazin, pentru mai multe lucruri. Mă gândesc la mama mea, de exemplu. Merge, sau mergea în fiecare zi la magazin să își ia o bucățică de ceva. Mai mult pentru partea de socializare. Tocmai acest lucru nu ni-l dorim acum, pentru că aici este riscul. Se pot face cumpărături online, se poate cumpăra o dată pe săptămână tot ce ai nevoie pentru că nu îți trebuie atât de mult, de fapt.

(…) Sunt niște comportamente care trebuie să fie schimbate pentru că situația de acum este o situație absolut particulară, care necesită reguli suplimentare și noi de joc”, a afirmat secretarul de stat Andreea Moldovan, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel