Slăbește 5 kg în 5 zile cu dieta oloproteică. Ce ai voie să mănânci

Amalia Năstase a slăbit spectaculos, urmând dieta oloproteică, sub supravegherea unui medic nutriționist. Datorită acestei cure de slăbire, poți slăbi până la 5 kilograme în doar cinci zile! 

"Urmez o dietă care imită postul negru. Slăbești 4-5 kilograme în 5 zile. Numai cu ajutorul unui nutriționist am reușit să slăbesc. Altfel nu se poate!", a declarat Amalia Năstase într-o emisiune TV. 

În ce constă dieta oloproteică

Nu ai voie deloc fructe, din cauza conținutului ridicat de zahăr.

"Dimineața mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. După aceea, la prânz, 80 de grame de carne cu 200 grame de salată. Ți le măsori o dată și după aceea îți dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găsești carne de pui fără tot felul de chestii și atunci mănânc de vită, de vițel, chiar și de porc. Orice pește, somon, în primul rând, fructe de mare.

Dimineața beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poți să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiți de ovăz sau ou, somon afumat și 200 de grame de legume", a declarat Amalia Năstase în cadrul emisiunii "Vorbește Lumea".

Ce este dieta oloproteică

Dieta oloproteică, numită și liposucție alimentră, este o dietă de slăbit rapidă prin care se urmărește pierderea vizibilă în greutate fără înfometare. A fost creată de Giuseppe Castaldo, medic-chirurg specializat în medicină internă, gastroenterologie şi ştiinţa alimentară, director de dietetică şi nutriţie. 

Ce promite dieta oloproteică

- Pierderea a 10% din greutatea corpului

- Obținerea unui echilibru caloric negativ, cu o dietă care conține totuși calorii

- Asigurarea de aminoacizi și proteine de înaltă calitate, într-o cantitate echilibrată comparativ cu greutatea ideală a pacientului, pentru a proteja masa musculară a acestuia.

Alimente interzise în dieta oloproteică

Pâine, paste, cartofi, roşii, morcovi, fasole, năut, mazăre, linte, fructe, produse lactate (orice tip de brânză sau cremă de brânză, mozzarella), sucuri, alcool, băuturi şi siropuri carbogazoase, dulciuri de orice fel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel