SJU Vaslui: banii reținuți eronat din veniturile anului trecut, câștigați în instanță
03 dec 2019, 15:26

Bani
Angajații SJU Vaslui au obținut în instanță banii care le-au fost reținuți în mod eronat din salariile aferente anului trecut.

Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui au câştigat în instanţă sumele care li s-au oprit în mod eronat din veniturile aferente anului trecut.

Potrivit reprezentanţilor unităţii sanitare, este vorba despre impozitul reţinut din indemnizaţia de hrană în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2018 şi sumele reţinute drept cote pentru pensie şi sănătate în ultima jumătate a anului trecut.

"Sumele au fost reţinute în mod eronat pe baza unei adrese rectificative de la Ministerul Finanţelor, nu este vorba despre nişte bani pe care i-am luat de la salariaţi şi i-am utilizat în alte scopuri. Vom face o declaraţie rectificativă către minister şi din sumele pe care le datorăm, vom scădea valoarea sumelor câştigate de angajaţi în urma procesului intentat de Sanitas, iar salariaţii îşi vor primi banii", a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder, citat de agerpres.ro.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui este cea mai mare unitate medicală din judeţ şi are peste 700 de salariaţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?