Șeful statului merge la Institutul Matei Balș după incendiul ce a ucis 4 oameni

Un incendiu puternic a izbucnit la Institutul Matei Balș din București   FOTO: Crișan Andreescu
Șeful statului, Klaus Iohannis, va merge vineri, 29 ianuarie, la ora 13.00, la Institutul Matei Balș, unde dimineață a avut loc un incendiu puternic.

Administrația Prezidențială a anunțat că șeful statului, Klaus Iohannis, se va deplasa vineri, 29 ianuarie, la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Dr. Matei Balş", unde în această dimineață a avut loc un incendiu violent.

Flăcările au izbucnit în jurul orei 5, s-au răspândit în patru saloane de la parterul Institutului și în urma incendiului și-au pierdut viața 4 oameni. Alte zeci de persoane au fost transferate la spitale din Capitală.

Medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta din București, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că infrastructura din spitalele vechi ar trebui modificată, fapt amintit și după incendiul de la Piatra Neamț: ”Practic, până la această pandemie nici mobilizarea, nici consumul de oxigen și nici consumul de energie electrică într-o instituție nu au fost atât de mari. Clădirile sunt vechi. Infrastructura necesită reabilitare rapidă. Nu poți face management de calitate într-o instituție medicală fără infrastructură nouă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel