Șefa secției de Cardiologie de la Spitalul Județean Sibiu, Gabriela Eminovici, a murit de COVID. DOLIU în MEDICINĂ!

Medici
Medicul Gabriela Eminovici, șefa secției de Cardiologie a Spitalului Județean Sibiu, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de unitatea medicală pe Facebook.

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au anunțat pe Facebook cășefa secției de Cardiologie, Gabriela Eminovici, s-a stins din viață din cauza infecției COVID.

”Dragi prieteni, cu mare tristețe vă anunțăm că dna. Dr. Eminovici Gabriela, medicul șef al Secției Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu a pierdut, din păcate, lupta cu virusul Sars-Cov2. Dumnezeu să o ierte și să o odinească în pace! S-a stins din viață un cardiolog de excepție, cu o pregătire deosebită și cu o reală vocație, iar medicina sibiană este, de astăzi, mai săracă, pierzând un profesionist desăvârșit”, se arată pe Facebook-ul spitalului..

Potrivit sursei citate se amintește că singura cale de a limita îmbolnăvirile și decesele este vaccinarea:

”Dna. Dr. Gabriela Eminovici s-a dedicat permanent meseriei și pacienților pe care i-a îngrijit cu devotament și empatie și va rămâne mereu atât în inimile colegilor săi cât și în inimile pe care le-a tratat și le-a dat șansa la viață. Îi aducem un pios omagiu iar gândurile noastre bune se îndreaptă către familia îndurerată și îndoliată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe! Din nefericire, deși mai avea multe de oferit, atât pe pan profesional cât și pe plan personal, viața și cariera dnei dr. Gabriela Eminovici au fost curmate mult prea repede de infecția cu SARS-CoV2. Pandemia Covid-19 mai face o victimă în rândul personalului medical care, mai mult decât oricine, este supus permanent riscurilor. Tocmai de aceea, subliniem încă o dată că este în puterea noastră, a tuturor, să contribuim la limitarea numărului de infectări și a cazurilor grave, prin vaccinare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel