Se deschid centre drive-through de vaccinare anti-COVID

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunţat, luni, 26 aprilie, că vor fi deschise centre drive-through de vaccinare împotriva COVID-19.

"Se discută pentru deschiderea de noi centre şi - cum a anunţat şi CNCAV - se va face un maraton de vaccinare în perioada 7-9 şi vom deschide şi drive-through-uri. Avem deja discuţii în sensul acesta. (...) Din câte ştiu eu, discuţii sunt pentru un drive-through în Sectorul 6.", a declarat Alin Stoica, pentru Digi 24.

El a adăugat că, dacă se va ajunge la o incidenţă a COVID-19 de sub 3,5 la mia de locuitori, va fi convocat Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă pentru a dispune măsurile care se impun. 

Citește și CORONAVIRUS: Tulpina indiană, mai agresivă și mai contagioasă, a ajuns în Europa. Gheorghiță: Oricând poate să genereze noi mutații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel