Se caută medici la spitalele din Brăila și Piatra Neamț. Vezi ce posturi sunt scoase la concurs

Sindicatul Promedica a tras un semnal de alarmă
Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila scoate la concurs 18 posturi de medici, pentru mai multe secţii. Având în vedere deficitul mare de personal cu care se confruntă, conducerea a anunțat că se pot înscrie nu doar medicii cu drept de liberă practică, specialiști sau primari confirmati in specialitatea respectiva, ci și i medicii rezidenți, aflați în ultimul an e pregătire în specialitatea căutată.  

Posturile scoase la concurs sunt următoarele: 1 post de medic internist la Medicină Internă-Cronici, 1 post la Laboratorul Radiologie Imagistică medicală, 3 locuri pentru medici anestezişti pentru secţiile ATI I, II şi III, 2 posturi de medic cardiolog la Cardiologie, 1 post de medic internist la Medicină Internă I, 1 post de medic pediatru la secţia Neonatologie, 1 post de medic neurolog la Neurologie, 1 post de medic ginecolog la Obstretică-Ginecologie II, 2 posturi de medic oncolog la Oncologie, 1 post de medic pediatru la secţia Pediatrie II şi 4 posturi de medici urgentişti la UPU.

Înscrierile se pot face până pe 24 noiembrie la sediul unitatii, sos. Buzăului nr 2, taxa de concurs este 150 de lei, iar documentele necesare înscrierii sunt afișate pe siteul instituției. Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist în specialitatea postului.

,,Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unitate sanitară unde anual ajung la urgenţe 50.000 de pacienţi, se confruntă, de patru ani, cu un deficit de 21 de medici pe diverse specializări”, a precizat managerul instituţiei, medicul Delia Râşnoveanu, conform Agepres.

Și la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț se caută 3 medici, doi specialiști în pediatrie și unul în psihiatrie. La concursul organizat aici se pot prezenta numai specialiști confirmați în specialitatea respective, după cum se arată în anunțul unității sanitare. Cei doi pediatric vor fi angajați cu normă întreagă unul în comparitmentul de recuperare pediatrică, iar celălalt în secția de pediatrie. Anunțul a fost publicat pe 2 noiembrie, iar în termen de 15 zile calendaristice de la publicare se pot face înscrierile.
Detalii găsiți aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel