Scapă rapid de celulită: renunță la cinci alimente și bucură-te de rezultate

Scapă rapid de celulită: renunță la cinci alimente și bucură-te de rezultate. Foto: Freepick @valuavitaly
Scapă rapid de celulită și vei avea o piele fină și elastică. Trebuie să renunți la unele alimente și obiceiuri nocive.

Toate doamnele și domnișoarele visează să aibă o piele fină și fără urme de celulită. În acest sens le ajută trei condiții cheie: fitness, masaj și nutriție. Mai mult, 80% din succes depinde de alimentația adecvată.

Pentru a scăpa de celulită și a preveni reapariția ei în viitor, este necesar să excluzi din alimentație anumite alimente, care contribuie la apariția acesteia. Deci dacă vei renunța la cinici produse, vei avea o piele netedă, elastică și fără celulită.

Masca de cacao te scapă de ridurile faciale: iată cum o faci pentru rezultate rapide

Primul aliment la care trebuie să renunți este zahărul. Acesta este cel mai mare dușman al pielii frumoase și sănătoase. Zahărul alb rafinat este dăunător nu doar în forma sa pură, ci și ca ingredient, folosit activ în toate dulciurile. Cert este că acest produs are un indice glicemic ridicat, care crește nivelul zahărului din sânge într-un ritm ridicat. Și aceasta, la rândul său, este transformat în grăsime corporală.

Al doilea aliment este cafeaua. Băutura preferată de milioane de persoane din întreaga lume conține cofeină, care încetinește excreția de lichid din organism și contribuie la acumularea lui în țesuturi. Ca urmare, consumul exagerat de cafea pune o sarcină asupra rinichilor. La femei, lichidul reținut în țesuturi contribuie la formarea celulitei pe coapse.

Ține picioarele în oțet de mere. Urmează acest sfat și vei fi uimit de beneficiile sale

Al treilea aliment este sarea. Sarea este bună pentru organism, dar consumată cu moderație. Norma zilnică de sare este de 5 grame pe zi. Dacă nu vei respecta această cantitate și vei consuma mai multă sare, atunci acest lucru va crea probleme cu circulația lichidului limfatic în organism. Ca urmare, se agravează activitatea rinichilor și a sistemului cardiovascular. Apare edemul și depunerile de colesterol. Acumularea de toxine în corp,  contribuie la dezvoltarea celulitei.

Piureul de cartofi, un adevărat aliat al frumuseții. De ce să-ți pui piure de cartofi pe față. Efectul e uluitor

În al patrulea rând, renunță la alcool și fumat. Aceste dependențe accelerează procesul de îmbătrânire a pielii, ceea ce duce inevitabil la apariția celulitei. Când o tânără consumă băuturi alcoolice, corpul ei produce mai mult estrogen, care poate stoca grăsimile în țesuturi. Pentru a evita apariția celulitei, limitează consumul de alcool și renunță la fumat.

În al cincilea rând, renunță la produsele semifabricate și fast-food. Produsele fast-food sunt bogate în aditivi nocivi, grăsimi, conservanți, arome, coloranți și alte substanțe nocive. Prin urmare, aceste produse contribuie la formarea cojii de portocală. Acest lucru se aplică și alimentelor prăjite.

De ce să îți înfășori picioarele în folie de aluminiu. Metoda genială care te scapă de mai multe probleme

Deci, acum știi ce trebuie să faci pentru a scăpa de celulita inestetică. Nutriționiștii recomandă să consumi mai multe alimente fierte sau coapte, carne fiartă, pește, legume și fructe. În plus, trebuie să ai un stil de viață sănătos! Și nu doar pielea îți va spune „mulțumesc”, ci și corpul tău. Fii sănătos și ai grijă de tine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel