Scandal la Floreasca. Poliția Capitalei face verificări după ce o pacientă a fost arsă pe masa de operație

Pacientă
Serviciul de Investigații Criminale de la Poliția Capitalei s-a autosesizat după ce în presă au apărut informații despre o pacientă care ar fi fost arsă pe masa de operație la Spitalul de Urgență Floreasca. 

Scadal la Spitalul Floreasca. După ce presa a publicat informații despre o pacientă care ar fi fost arsă pe 40-60% din suprafața corpului în timpul unei operații, Poliția Capitalei anchetează cazul. 

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public cu privire la o pacientă internată într-un spital din București, Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei a declanșat verificări cu privire la aspectele semnalate în mass media. Până la acest moment nu a fost identificată vreo plângere cu privire la această situație”, a anunțat Biroul de Presă al Poliției Capitalei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel