Sanda Ladoși, dietă la 52 de ani. Cum mănânca pâinea: Este o asumare. Mănânc de toate, inclusiv slănină și ceapă

sanda ladosi. FOTO: Captura video @YouTube a7TV
Sanda Ladoși a vorbit despre viața de mamă, dar și despre secretul siluetei sale.

Sanda Ladoși este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Artista are o carieră de succes, care-i ocupă foarte mult timp, dar se bucură și de o familie minunată, căreia încearcă, în aceeași măsură, să-i ofere atenție și să nu o neglijeze nicio clipă. Acest lucru îi iese din plin, spune artista, care conștientizează în fiecare zi faptul că are doi copii care au nevoie de foarte multe lucruri, la această vârstă dificilă.

Sanda Ladoși a vorbit despre viața de mamă, dar și despre dieta pe care o urmează la vârsta de 52 de ani.

”Sunt bine, după o zi complicată și plină. În  general, când ai doi copii de care te ocupi, lucrurile se aglomerează. Dar sunt fericită, împlinită, mulțumită de ei, de posibilitățile pe care le avem noi, ca artiști, să ne facem meseria, și trebuie să mergem înainte cu bune și rele. 

Din punctul meu de vedere nu e greu să menții echilibrul între familie și carieră. Întotdeauna m-am descurcat, când am avut ceva de făcut am făcut cu asumare și cu un anunț de bun simț. Toți trebuie să ne respectăm, în primul rând, meseria, preocupările. Exact cum copiii își cer drepturile lor, la fel și eu ca părinte trebuie îmi fac meseria, asta sunt, artist”, a declarat Sanda Ladoși, în exclusivitate pentru Spectacola.

Vezi și: Băutura miraculoasă, beneficii uimitoare pentru organism. Conține doar trei ingrediente. O poți bea pe stomacul gol

Cum se menține Sanda Ladoși în formă

Ajunsă la vârsta de 52 de ani, artista se menține într-o formă fizică de invidiat. Aceasta ne-a mărturisit că face sport, însă nu la fel de mult cum obișnuia să facă în trecut. 

”Fac sport, dar nu mai fac cum făceam. Nu mai am timp. În perioada când făceam foarte mult sport, copiii erau mai mici. Acum e o perioadă foarte dificilă, amândoi sunt în preadolescență, adolescență și este foarte complicat. Trebuie să fiu în permanență lângă ei, apar tot felul de neprevăzute și important este să fii lângă ei și pentru asta trebuie să plătești un preț”, ne-a mai dezvăluit artista.

Când vine vorba de alimentație însă, Sanda Ladoși spune că-și permite să mănânce orice și nu se abține prea mult de la anumite plăceri alimentare. Singura perioadă în care a avut probleme cu kilogramele în plus a fost după cea de-a doua naștere, spune Sanda Ladoși.

”Am fost întrebată ce mănânc.. de toate, inclusiv slănină și ceapă. Pâinea o fac în casă, când nimeresc o coajă de pâine de aia proaspătă nu o să trec pe lângă ea, asta este, e o asumare. Mă ajută Dumnezeu, fără prea mare efort.

Am avut o perioadă în care, legat de nașterea celui de-al doilea copil, foarte greu am reușit să dau kilogramele acelea jos. Probabil că nu a fost nici momentul, dar când s-a întâmplat, s-a întâmplat pur și simplu. Așa am fost întotdeauna. Nu mă mai chinui”, a continuat Sanda Ladoși.

Citește continuarea pe Spectacola.

Slănina cu ceapă, beneficii

Slănina de porc, unul dintre alimentele cele mai consumate de către români, poate fi pus pe același ”rang” cu uleiul de măsline sau somonul, din punctul de vedere al conținutului de acizi grași, în ciuda faptului să unii îl consideră dăunător pentru sănătate. Desigur, orice produs, dacă este consumat în cantități moderate poate fi benefic. O sută de grame de slănină are 638 calorii și 67,7 grame de grăsime, dar și 6,3 grame de proteine.

Nutriționistul Mihaela Bilic afirmă că ”slănina întăreşte sistemul imunitar. Această proprietate se datorează acidului arahidonic, care favorizează scăderea colesterolului, îmbunătăţeşte funcţiile de protecţie ale organismului, fiind în acelaşi timp necesar pentru producerea compuşilor chimici responsabili pentru răspunsurile imune şi reacţiile inflamatorii”, potrivit unei postări făcute pe contul său de socializare.

De partea cealaltă, ceapa este o legumă bogată în nutrienți și săracă îm calorii, cu acțiune antiinflamatoare și antioxidantă, mai mult decât atât, consumul de ceapă ajută și la controlul zahărului din sânge, fiind în același timp și un bun agent împotriva bacteriilor potențial periculoase, cum ar fi E. Coli, dar și o sursă de fibre și prebiotice, necesare pentru o sănătate optimă a intestinului.

Adevărul despre slănina cu ceapă. Cât de bună e pentru organism. Vlad Ciurea: Acesta e răspunsul!

Invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici de pe YouTube., neurochirurgul Vlad Ciurea a vorbit despre cele mai importante reguli pentru o viață sănătoasă și un creier sănătos.

Întrebat care este secretul pentru un stil de viață sănătos și energic, medicul Vlad Ciurea a dezvăluit cele 10 porunci pe care le respectă cu strictețe.

"Sunt cele 10 porunci, nu cele din Biblie, ci alte 10 pentru organismul meu.

1. Trezirea cât mai de dimineață. Încep la 5, 5:30 maximum.

2. Deschizi geamul și inspiri aerul pentru ca oxigenul să meargă în creier, în inimă.

3. Un pahar cu apă, două pahare cu apă, apă plată, fără alte medicamente... fără nimic. Încetișor, nu vă grăbiți.

4. Dușul de dimineață. Citește mai departe AICI.

Vezi și: Excesul de sare, asociat cu o creștere a stresului. Care este limita sănătoasă de sare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel