Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

SANADOR: Situațiile de criză au nevoie de oameni pregătiți și de măsuri de siguranță
03 apr, 17:55
SANADOR a anunțat că testează toate viitoarele mămici și pacienții de la Comartimentul de Primiri  Urgențe (CPU), pentru coronavirus, gratuit, la internare. 

Perioada sarcinii este una dificilă și plină de griji pentru fiecare părinte. În contextul pandemiei de coronavirus, se adaugă noi îngrijorări provocate de restricțiile impuse de autorități și de posibilitatea infectării într-o perioadă în care există limite semnificative asupra medicamentelor ce pot fi prescrise pacientei.

Pentru a le oferi viitoarelor mame siguranța că sunt sănătoase și că vor naște într-un spațiu securizat, Spitalul Clinic Sanador testează gratuit fiecare pacientă la internare. Măsura este una menită să confirme că mama și copilul sunt sănătoși, dar și să asigure protecția întregii echipe medicale.

În plus, se evită astfel contaminarea zonelor în care se află pacienții. În acest fel, Spitalul Clinic Sanador rămâne un spațiu sigur pentru efectuarea intervențiilor medicale de urgență pentru toate specialitațile chirurgicale.

Aceeași măsură este luată pentru toți pacienții care se prezintă la Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU) Sanador cu afecțiuni ce necesită internare și intervenție chirurgicală.

Ca urmare a testării, atât blocul operator (dotat cu plafoane cu flux laminar ce asigură un grad de asepsie 3 sau 4 și face ca riscul pentru infecții nosocomiale să fie nesemnificativ), cât și întregul spital se mențin zone sigure pentru pacienți și pentru personalul medical, au anunțat reprezentanții spitalului privat. 


Ştiri Recomandate

S-a decis: când începe școala, declarația momentului
Peștele, cum reduce riscul de Alzheimer dat de poluare
Incontinența se poate ameliora prin antrenament
EXCLUSIV
Băutorii de cafea, risc mai mic de Alzheimer
Deficiența de CALCIU. Cum recunoști simptomele
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri