SANADOR deține singurul laborator din România acreditat RENAR pentru testarea RT-PCR pentru SARS-CoV-2

Teste la SANADOR
Lanțul de clinici private SANADOR deține singurul laborator din România acreditat RENAR pentru testarea RT-PCR pentru SARS-CoV-2. Iată cât costă testele și cât de repede se obțin: 

SANADOR deține primul și singurul laborator din România acreditat RENAR pentru detecția si determinarea SARS-CoV-2 prin metoda Real-Time PCR. 

Acreditarea a fost obținută de la RENAR – organismul național de acreditare – la 24 iulie 2020. Acreditarea de către RENAR (link direct acreditare) a Laboratorului SANADOR s-a făcut în baza standardului SR EN ISO 15189:2013, privind calitatea și competența în domeniul biologiei moleculare.

SANADOR continuă să fie un partener medical de încredere în lupta cu noul coronavirus și oferă pacienților prețuri speciale pentru testarea COVID.

Astfel, testul RT-PCR SARS-CoV-2 (link direct explicații testare) este disponibil la 195 de lei, în vreme ce prețul unui test antigenic rapid este de 72 de lei.

Pentru RT-PCR, rezultatul este disponibil online în maximum 24 de ore, cu cod QR și, la cerere, în limba engleză, în vreme ce rezultatele testelor antigenice rapide sunt disponibile în aproximativ 20 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel