România, un bun exemplu în asigurările private de sănătate

Atacurile cibernetice au vizat mai multe spitale
Zahal Levy, președintele grupului MediHelp International, invitat la DC MEDICAL, în cadrul emisiunii „Academia de Sănătate”, realizată de prof. dr. Irinel Popescu, explică în continuare cum a ajuns România un bun exemplu în asigurările private de sănătate.

Grupul MediHelp International, lider de piață în asigurările private de sănătate, este prezent în România, Bulgaria, Ungaria și Polonia. 

„Vă pot spune că avem cea mai mare operațiune aici în România, din cele patru țări în care ne aflăm, și suntem extrem de mulțumiți de portofoliul românesc”, a declarat Zahal Levy, la interviul DC MEDICAL. 

Reprezentantul companiei de asigurări apreciază integritatea și onestitatea clienților români.

„Clientul român de rând știe cum să joace cinstit cu noi, nu primim niciodată cereri false, nu observăm niciun carater rău intenționat”, precizează Zahal Levy. 

Un alt aspect pozitiv evidențiat este retenția, adică durata menținerii polițelor, „care în România este extrem de mare, poate cea mai mare din istoria asigurărilor din Europa”, a subliniat Levy. 

„Avem mai mult de 85% retenție, ceea ce înseamnă că majoritatea clienților ar cumpăra polițele și le-ar reține”, spune Levy.

În România există un grad ridicat de disciplină în asigurările private de sănătate și relații de încredere, care se clădesc între companii și clienți. 

„România este un bun exemplu în acest sens. La început, când ne-am gândit să introducem sistemul de asigurări private în Europa de Est, partenerii noștri de asigurări din vestul Europei, cu precădere în Anglia, au fost suspicioși legat de nivelul de integritate, care s-a dovedit o absurditate totală. Nivelul de integritate și nivelul de onestitate și cum funcționează în Europa de Est sunt grozave”, a povestit Zahal Levy. 

Alte informații interesante despre asigurările private de sănătate află din video:

Vezi interviul integral AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel