REZIDENȚIAT și REZIDENȚI, cu Horea Constantin CHIRILĂ. Interviurile DCNews și DCMedical
05 aug, 17:34

Horea Constantin CHIRILĂ, președintele SMMR. Foto: DC Medical
  LIVE
Horea Constantin CHIRILĂ, președintele SMMR, vine la Interviurile DC News și DC Medical vineri, 6 august, de la ora 10.00, ca să ne dea ultimele detalii despre REZIDENȚIAT și ce înseamnă să fii medic rezident în România. 

Horea Constantin CHIRILĂ, președintele Societăţii Multidisciplinare a Medicilor Rezidenți (SMMR) din România este medic rezident neurologie pediatrică la Spitalul Clinic "Prof.Dr. Alexandru Obregia" din Capitală. La Interviurile DC News și DC Medical, el va explica exact ce înseamnă de fapt și de drept rezidențiatul.

Și nu e vorba doar la examenul de rezidențiat, ci la anii de pregătire care urează acestuia, până când un medic ajunge să aibă parafa lui și să poată trata singur un pacient. 

În anul 2021 sunt 59 de specialități medicale pentru care se face rezidențiat. În funcție de specialitate, odată promovat examenul de rezidențiat, un medic este rezident timp de 4-6 ani. În cadrul emisiunii vor afla ce înseamnă asta, dar și ce competențe și ce drepturi au medicii rezidenți. 

Emisiunea va fi transmisă LIVE pe paginile de Facebook și conturile de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV, vineri, de la ora 10.00, și va fi reluată în aceeași zi, de la ora 20.00. 

G Ad:

 

 

 

Ştiri Recomandate

6 alimente banale care pot preveni cancerul
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri