Rezidențiat 2019. 50 de dosare depuse la DSP Suceava

Medic
La DSP Suceava și-au depus dosarele de intrare în rezidențiat 50 de candidați.

Rezidențiat 2019. Un număr de 50 de candidaţi şi-au depus dosarul de înscriere la concursul de intrare în rezidenţiat, la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană (DSPJ) Suceava, a anunţat marţi directorul instituţiei, Liliana Grădinariu. Directorul DSPJ Suceava a precizat că, din totalul candidaţilor, 27 au depus dosar pentru domeniul medicină, 14 pentru medicină dentară şi nouă pentru farmacie.

Pentru examenul de rezidenţiat pe post, în judeţul Suceava au fost publicate două posturi, unul la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc în specialitatea medicină fizică şi de reabilitare (n.r. - fosta balneofizioterapie BFT) şi un altul la Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret în specialitatea psihiatrie. Ministerul Sănătăţii organizează concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie pe 8 decembrie, în centrele universitare Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş şi Timişoara, potrivit Agerpres.

Înscrierile s-au realizat prin direcţiile de sănătate publică şi prin ministerele cu reţea sanitară proprie. Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se realizează în ordinea punctajului de promovare obţinut, în limita locurilor/posturilor publicate la concurs, alcătuindu-se o singură clasificare naţională pentru fiecare domeniu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel