Replica lui Streinu-Cercel la scandalul momentului în sănătate: Să vorbim acum despre șefii de secție mi se pare indecent
23 iul 2020, 17:09

Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel
EXCLUSIV
Managerul Institutului Matei Balș din București, Adrian Streinu-Cercel, a declarat, pentru DC Medical, că este ”indecent” o discuție acum, în pandemie, despre șefii de secții.

Managerul Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București, Adrian Streinu-Cercel, a declarat pentru DC Medical, că a văzut documentul Senatului Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă. În actul respectiv, postat pe site-ul Societății, i se aduceau o serie de acuze managerului de la Matei Balș.

Întrebat despre aceste acuze, Streinu-Cercel a răspuns: ”Am operat o rețea de Terapie Intensivă – atenție! de Terapie Intensivă, nu de Anestezie și Terapie Intensivă – în cadrul Centrelor Regionale de Boli Infecțioase și SIDA și pe baza acestor rețele și secții de Terapie Intensivă pe apărăm acuma împotriva pandemiei și bolilor infecțioase. Și pacienții care sunt în Terapie Intensivă sunt internați în Terapie Intensivă din centrele regionale de boli infecțioase și SIDA. Deci este un lucru cât se poate de bun și de benefic pentru populația din această țară

Să discutăm acum despre șefii de secții în pandemie mi se pare total indecent. Ar fi de discutat despre așa ceva după ce trece pandemia.

Cât despre faptul că pacienții n-au primit terapie antivirală, fiecare pacient primește exact schema terapeutică care i se potrivea la un anumit moment”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?