Remodelare corporală: ce este și ce tehnici există. Andreea Tudorache: Eficiența este maximă! Femeile au început să se pună pe primul loc

Remodelare corporală - Foto: Freepik
EXCLUSIV
Ce este remodelarea corporală și de câte tipuri este. Tehnicile care te pot face să arăți senzațional într-un timp scurt. "Femeile au început din ce în ce mai mult să se pună pe primul loc"

Remodelarea corporală implică utilizarea aparatelor pentru a elimina țesutul adipos și celulele grase, cu un accent major pe combaterea celulitei, o problemă comună printre femei.

Acest proces reflectă o creștere a preocupării femeilor pentru îngrijirea și aspectul lor corporal.

Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare, subliniază că remodelarea corporală nu se limitează doar la tehnici mecanice, ci include și proceduri precum masajul.

"Remodelarea corporală înseamnă folosirea unor aparaturi pentru a distruge țesutul de grăsime, celulele adipoase. Persoanele care vin pentru remodelare corporală își doresc în mare să scape de celulită, pentru că asta este problema majorității femeilor.

Consider că remodelarea corporală mai înseamnă foarte mult și grija față de corpul tău și de asta a crescut interesul, pentru că femeile au început din ce în ce mai mult să se pună pe primul loc și își doresc să aibă grijă de ele, să arate bine și să facă tot ceea ce le stă în putință să să se simtă bine în corpul lor", ne-a spus Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare.

Invitată la emisiunea "Pastila de Frumusețe", Andreea Tudorache ne-a explicat varietatea de tehnici și aparate utilizate în procesul de remodelare corporală, subliniind că acestea sunt din ce în ce mai avansate și integrate într-un singur dispozitiv pentru eficiență și economie de timp. Principalele tehnologii utilizate în acest sens sunt radiofrecvența, infraroșul, cavitația și vacuumul.

Foto: Freepik @nensuria

"Când spui remodelare corporală eu mă gândesc spre exemplu implicit și la masaj. Pentru că și acolo faci o remodelare corporală efectiv. 

Ce există pe piață la momentul actual sunt niște aparate care lucrează pe celulită și scădere în centimetri, pentru că asta se întâmplă când drenezi foarte mult și se mai face remodelare corporală cu bambus, adică manuală, cu un specialist, terapeut în masaj.

Dar tipurile de remodelare corporală sunt mai mult în funcție de tehnologia folosită și de aparatură. 

Acum toată lumea încearcă să găsească o metode cât mai eficiente ca să salveze timp și să aibă rezultate cât mai rapide. 

Tot ce s-a inventat până acum ca și tehnologie pentru tratamente corporale deja se întâmplă într-un singur aparat. Nu mai e ca înainte, trebuie să cauți ceva specific - radiofrecvență, infraroșu, cavitație - acestea sunt tehnologiile folosite în remodelare corporală cel mai mult. 

Și vacuum. Este un manipul care are vacuum de mai multe intensități, cât poate să reziste la prima ședință pacienta, după care în același manipul infraroșu, radiofrecvență multipolară și cavitație cu ultra-sunete. Deci toate tehnologiile într-un singur aparat. 

Eficiența este maximă", a mai spus Andreea Tudorache, la DC Medical, Spectacola și DC News.

Vezi mai multe în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

tratament indigestie foto:freepik@psodaz
EXCLUSIV
Tratamentul perfect indigestie. Ligia Pop: Elimină toxinele din corp. Ajută foarte mult

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel