Regizorul Ducu Darie, în stare gravă. Are nevoie de transplant de ficat

Regizorul Ducu Darie
Regizorul Ducu Darie se află în continuare în spital, de 11 zile. Regizorul suferă de ciroză și are nevoie urgentă de un transplant, potrivit unor surse.

Regizorul Ducu Darie, fiul regretatului Iurie Darie, se află internat la Spitalul Clinic Fundeni, din Capitală. Potrivit wowbiz.ro. Starea lui de sănătate încă nu s-a ameliorat. Colegii regizorului sunt alături de el, acesta fiind, se pare, pe lista de transplant hepatic.

Potrivit sursei, Ducu Darie, manager la Teatrul Bulandra, pare că ar fi vândut un autoturism și un apartament, bunuri pe care ar fi obținut aproximativ 70.000 de euro. Cel mai probabil, arată sursa, banii ar fi necesari pentru tratarea cirozei de care suferă.

Alexandru Darie a fost de mic pe scenă

„Cred că de pe la trei ani, trei ani şi jumătate, am început să cresc în teatru. Nu exista bonă, baby-sitter şi-aşa mai departe… Aşa că părinţii mă luau la repetiţii, la Teatrul de Comedie, unde erau amândoi angajaţi. Era perioada de glorie a Teatrului de Comedie: director era Radu Beligan, iar trupa era de fapt o pleiadă fantastică de actori, de la Dem Rădulescu, Mircea Albulescu, (Gheorghe) Dinică, (Marin) Moraru, până la cei mai tineri, care atunci erau Sanda Toma, Grigore Gonţa…”, mărturisea Alexandru Darie la un moment dat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel