Regina Elisabeta, 6 alimente pe care le urăște și le-a interzis din bucătărie. Ce o balonează și De Ce nu bea niciodată apă de la robinet

Regina Elisabeta - Foto: Instagram @RoyalFamily
Ce alimente a interzis Regina Elisabeta în bucătăria Palatului Regal. Unele te vor uimi. Ce alimente o balonează.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a interzis mai multe mâncăruri în Palatul Windsor, fie pentru că nu îi plac, fie pentru că acestea nu au un aspect plăcut.

În plus, aceasta a decis ca tacâmurile să fie folosite la orice fel de mâncare servit, dar şi că anumite ingrediente nu trebuie să fie folosite niciodată la gătit. 

Darren McGrady, fostul bucătar al Reginei Elisabeta, care a lucrat pentru ea timp de 15 ani, a dezvăluit, într-un interviu pentru The Telegraph, că Majestatea Sa este pretențioasă cu privire la felurile de mâncare din meniul său.

Darren a spus care sunt alimentele specifice pe care Regina Elisabeta a II-a le-a interzis categoric în bucătărie și aici vorbim despre alimente obișnuite, care sunt consumate pe scară largă, dar care nu pot fi servite în Palatul Buckingham sau în vreo călătorie oficială a Majestății Sale. 

Ce înseamnă când mă mănâncă în palmă. Semnul dat de organism că există o problemă

Ce alimente a interzis Regina Elisabeta și de ce

 

Pe lista condimentelor interzise, se află: usturoiul, ceapa și boia. 

Regina Elisabeta nu le suportă din cauza respirației urât mirositoare pe care o pot provoca, dar și pentru că dacă le mănâncă se poate balona.

Acest lucru a fost confirmat şi de Camilla Parker Bowles, când a apărut la MasterChef Australia în urmă cu mai mulți ani, când a spus: "îmi pare rău să o spun, dar nu mâncăm usturoi. Este clar asta!".

Un alt aliment interzis este amidonul, astfel că, deși cu toții iubim pastele, Regina Elisabeta le are puse pe lista de interzise. În schimb, Regina Elisabeta are alte alternative precum:

- salatele

- peștele la grătar

- puiul cu o garnitură de legume.

Evident, și la carne sunt reguli bine stabilite, astfel că ea trebuie gătită foarte bine, nicidecum rare sau medium. 

Lista alimentelor interzise continuă cu carbohidrații.

Potrivit fostului bucătar al Casei Regale britanice, în bucătărie nu se află nici cartofi, dar nici băuturi care conțin zahăr. Ba mai mult, pe listă se află și ouăle cu coajă albă, asta pentru că Regina Elisabeta consideră că ouăle cu coajă maro sunt mai bune la gust, așa că le preferă pe acestea. 

În plus, pentru a evita o posibilă intoxicație alimentară, ea a interzis consumul de crustacee, dar și consumul de ficat de rață sau de gâscă.

Membrii Familiei Regale se feresc de creveţi, crabi, homari şi alte crustacee, pentru că bacteriile din acestea pot duce la toxiinfecţii alimentare, mai ales atunci când sunt mâncate crude sau gătite nepotrivit.

Vibrio, bacteria ascunsă din fructele de mare și apa de mare. Cum știi dacă ești infectat. Ce fructe de mare să nu mai mănânci niciodată: Boli de sânge, amputare, moarte

Surprinzător sau nu, nici apă de la robinet nu se bea, de frica otrăvirii. Membrii Familiei Regale consumă doar apă minerală de la mărci pe care le cunosc. 

În ceea ce privește fructele, Regina Elisabeta consumă doar fructe de sezon. 

"Încearcă să incluzi în meniul ei, căpșuni în luna ianuarie și ea o să spună să nu cumva să îndrăznești să îi aduci căpșuni modificate genetic", a declarat fostul ei bucătar, Darren McGrady. 

Deşi membrii Familiei Regale merg des în ţări precum Franţa, Italia, Thailanda, Africa de Sud sau Japonia, aceştia nu gustă din mâncărurile exotice. BBC a dezvăluit, în 2000, că astfel de feluri de mâncare sunt interzise pentru regalităţi. În plus, Regina ar dispreţui aceste mâncăruri.

10 trucuri simple care te feresc de cancer. "O pereche de adidași, medicament revoluționar pentru cancer". Cum e posibil

Regina Elisabeta, diagnostic. Ce înseamnă mobilitate episodică și cât de gravă e starea ei. Un medic RUPE tăcerea: Poate un AVC. Apare după o viață lungă și activă

 

Regina Elisabeta a II-a stârnește din ce în ce mai multe îngrijorări din cauza stării sale de sănătate.

Ei bine, e normal ca odată cu îmbătrânirea, că scadă și mobilitatea treptat, ceea ce face ca deplasarea noastră să fie mai dificilă.

În timp ce unii oameni se confruntă cu probleme de mobilitate constante, există alții care se luptă cu simptome care nu sunt consistente. Problemele episodice de mobilitate nu reprezintă un diagnostic medical specific. În schimb, ele se referă la faze neregulate în care cineva se străduiește mai mult decât în mod normal să se deplaseze și, după cum se pare, și Regina Elisabeta a II-a se luptă cu ele.

Ce înseamnă mobilitate episodică? - Citește mai departe aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel