RECTIFICARE 0ra 22.40, conducerea Spitalului Piatra Neamț: 10 morți, 4 medici și 2 asistente - răniți

Incendiu la ATI Piatra Neamț  FOTO: https://www.ziarpiatraneamt.ro/
Conducerea Spitalului din Piatra Neamț a rectificat informațiile: sunt 10 pacienți COVID-19 decedați, un medic are arsuri pe 40% din corp, un alt medic și două asistente sunt răniți ușor. 

„În urma celor mai recente informații, vă comunicăm că zece pacienți internați în secția ATI afectată de incendiu au decedat. Dintre aceștia, doi pacienți intubați la ATI, în timpul incendiului, și care se aflau, ulterior, în UPU pentru transferul la Iași. Medicul de pe secție care a intervenit pentru salvarea vieții pacienților are arsuri pe 40% din suprafața corpului și primește îngrijri, starea acestuia fiind stabilă la acest moment, însă va fi transferat în secțiile speciale din țară. Alte trei cadre medicale - un medic și două asistente - care au suferit răni în urma intervenției de a salva pacienții din secția ATI primesc îngrijiri. 
Vom reveni cu informații!”, a notat conducerea Spitalului Județean Piatra Neamț. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel