Recent întors din Italia și respins de familie de teama coronavirusului, un tânăr a vrut să se sinucidă

Transportate la spital cu izoleta
Un tânăr care abia a sosit din Italia a vrut să se sinucidă, după ce familia lui l-a izolat în podul casei, de teamă că ar putea fi infectat cu coronavirus.

Un tânăr din Curtuiușu Mare, Maramureș, a încercat să se sinucidă pentru că familia nu l-a primit în casă. Recent întors din Italia, familia nu i-a permis să intre în casă de teamă că ar putea f infectat cu noul coronavirus și i-ar îmbolnăvi și pe ei. Astfle, el a fost trimis să locuiască în podul casei, deși acesta nu era izolat la domiciliu, pentru că nu a revenit în țară din zone aflate în  carantină sau din zona galbenă. „Este asimptomatic, dar datorită faptului că în familie există un bolnav cronic, aceștia au decis să îl izoleze”, se arată într-un comunicat de presă.

Tânărul, aflat în stare de ebrietate s-a certat cu familia, după care a mers în podul casei, de unde a postat pe o rețea de socializare un mesaj prin care anunța că se sinucide. Mesaj a fost văzut de prietena tânărului, care a sunat familia.

Părinții tânărului au sunat la 112, iar la locuința familiei a sosit imediat o echipă de intervenție medicală, dar și un echipaj de poliție. Deși nu era izolat la domiciliu, s-a luat, totuși, decizia de a fi transportat cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din municipiul Baia Mare, pentru a se evita orice risc.

Tânărul aflat într-o stare avansată de ebrietate a fost consultat de către medicul infecționist și nu prezintă simptomatologie specifică Coronavirusului. De asemenea, a fost consultat și de către un medic psihiatru, care a decis rămânerea sub supraveghere și internarea acestuia în spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel