Reacția virală a unui bebeluș în primele clipe de viață

Isa uitându-se încruntată la medic  FOTO: printscreen Dailymail.co.uk
Imaginea cu un nou-născut care se uită încruntat la medicul ce încerca să o facă să plângă a devenit virală.  

Bebeluș, viață. Prima poză a unui bebeluș – pe numele său Isabela Pereira de Jesus – abia venit pe lume a atras mii de reacții pe rețelele sociale din pricina expresiei de pe chipul sugarului: se uita încruntat la medicul ce încerca să o facă să plângă. Doctorii încurajează bebelușii să plângă în primele secunde de viață ca să se asigure că plămânii lor funcționează.

Isabela a venit pe lume într-o după-amiază, taman pe 13 februarie, într-un spital din Rio de Janeiro, Brazilia. Mama ei, Daiane de Jesus Barbosa, a angajat un fotograf profesionist, Rodrigo Kunstmann, să imortalizeze momentul. Și-a pus poza virală ca imagine de fundal pe pagina sa de Facebook.

Fotograful a declarat unei reviste braziliene că obstetricianul a cerut bebelușului să plângă înainte să-i taie cordonul ombilical. Dailymail.co.uk îl citează pe Rodrigo Kunstmann: "A deschis ochii larg, dar nu a plâns. Doctorul chiar a trebuit să spună: plânge, Isa!”. Însă sugarul a afișat acea expresie și a plâns abia după ce s-a tăiat cordonul ombilical.

Mama Isei mărturisea jurnaliștilor brazilieni că fiica sa își ridează mereu fruntea când e alăptată sau i se schimbă scutecele. Micuța trebuia să vină pe lume pe 20 februarie, dar – zice mama – Isa și-a ales singură ziua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel