Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Răsturnare de situație la SUUB: Unul dintre medicii demiși rămâne în funcție
14 iun, 10:41
Managerul interimar al Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB), Prof Dr Catalin Cîrstoiu, care sâmbătă nu a răspuns solicitărilor noastre, transmite astăzi că de fapt șeful Secției de oftalmologie, prof dr Liliana Voinea, rămâne în funcție. 
Spitalul Universitar de Urgență  București. Foto: DC Medical

Într-un comunicat transmis redacției, managerul interimar al Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB), Prof Dr Catalin Cîrstoiu face precizări referitoare la scandalul declanșat ieri când Sorin Oprescu și patru șefi de secție au fost schimbați din funcție. 

„Referitor la articolele apărute în presa în ziua de 13 iunie 2020,

SUUB face următoarele precizări:

Doamna Profesor Liliana Voinea, un cadru didactic de excepție, un profesor universitar devotat și un medic exemplar, nu a încălcat niciuna din regulile spitalului, domnia sa slujind Spitalul Universitar de Urgență cu devotament timp de mai bine de 40 de ani.

Doamna profesor va continua activitatea medicală în Spitalul Universitar de Urgență ca un exemplu și un profesor minunat, fiind pentru toți medicii oftalmologi și tot personalul spitalului un exemplu.

Toate interpretările din presă din ziua de 13 iunie 2020 nu ne aparțin și le dezmințim categoric, considerând că scuzele sunt necesare într-o astfel de situație, dar nu pot fi reparatorii pentru munca de o viață a unui profesor universitar și medic de excepție, cum este Doamna Profesor Liliana Voinea”, se arată în punctul de vedere semnat de manager Prof Dr Cătălin CÎRSTOIU.


Ştiri Recomandate

Probioticele. Cinci beneficii esențiale pentru sănătate
Fostul senator Dan Tătaru, mort de COVID-19: avea 51 de ani
Cehia, încă o țară care include România pe lista roșie
Bilanț COVID-19 - 2 august: 1.075 de noi infectări
Rafila: E greu de utilizat masca la plajă
Colesterol: cum să-l ții sub control. Ce să nu mănânci
De câtă proteină avem nevoie
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri