Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Raed Arafat, anunț de ultimă oră: ce se întâmplă cu starea de alertă
15 iul, 20:00
Raed Arafat a declarat că se prelungește starea de alertă, dar nu se introduc noi măsuri. Totuși, se mențin cele existente.
Raed Arafat

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a spus în ședința de Guvern de azi că nu vor fi introduse noi restricții, chiar dacă starea de alertă se prelungește, însă se vor menține cele existente de ja.
Proiectul de hotărâre privind prelungirea stării de alertă şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei s-a aflat azi pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de guvern.
„Nu introducem nicio restricție nouă, păstrăm aceleași măsuri (...). S-a derulat procedura. Am avut grupul tehnico-științific și s-a realizat împreună cu Centrul Național de Comandă și Conducere a Intervenției, Nota de fundamentare, pe motivația de ce trebuie să fie prelungită starea de alertă și a măsurilor care trebuie să fie implementate pe parcursul stării de alertă. Proiectul de hotărâre și măsurile au fost aprobate în cadrul CNSU (Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă - n.red.) și urmează să supunem spre aprobare proiectul de hotărâre de guvern”, a spus Arafat, citează Antena 3.


Ştiri Recomandate

Alimentele care nu s-au scumpit în pandemie
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri