PROTESTE la Ministerul Sănătății. George Simion, AUR: Murim de vii în spitale! E posibil așa ceva?

Au loc proteste în fața Ministerului Sănătății. George Simion, liderul AUR,  este în mijlocul protestatarilor.

UPDATE: După ce au păstrat un moment de reculegere în memoria victimelor din incendiile de la Colectiv, Piatra Neamț, Maternitatea Giulești și „Matei Balș”, protestatarii au anunțat că se vor îndrepta spre Insitutul „Matei Balș”, în următoarele 10-15 minute.

Știrea inițială:

George Simion, liderul AUR, aflat în mijlocul protestatarilor, a spus, în declarația din fața presei ”Murim de vii în spitale! E posibil așa ceva?”. În mijlocul protestatarilor, el a strigat: ”E de ajuns. Spunem STOP și terminăm cu acest sistem mafiot”. ”Am venit să strigăm cu toții ”rușine” a dat semnalul George Simion. ”Rușine!” strigă acum protestatarii.  ”Suntem sute de oameni aici, dar mâine vom fi mii și sute de mii” a anunțat liderul AUR. George Simion îl provoacă pe ministrul Voiculescu să vină în fața protestatarilor. 
”De ce nu vedem nicio demisie?” a întrebat George Simion, acuzând că ”sunt aceeași gașcă care au pregătit distrugerea României”. 

Vezi LIVE pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel