Programarea la vaccinare a pacienților sub 65 de ani, cu boli cronice. Dr Gindrovel Dumitra: sistemul nu îi VEDE

Gindrovel Dumitra  FOTO: arhivă personală
Platforma online de înscriere la vaccinarea anti-COVID a creat probleme pentru bolnavii cronici. Aceștia susțin că sistemul nu îi recunoaște și nu se pot înscrie.  

Persoanele cu vârste sub 65 de ani și bolnavii cronici care au încercat să se programeze pentru vaccinarea împotriva infecției COVID se confruntă cu probleme pe platforma de vaccinare. Pe unii dintre aceștia nici medicii de familie nu îi pot ajuta.

”Nici noi, medicii de familie, în acest moment nu putem face programarea pacienților sub 65 de ani cu anumite boli cronice, dacă sistemul nu îi vede. Încă se lucrează la platformă pentru ca medicii de familie să capete acele drepturi prin care să poată să înscrie pacienții care au anumite boli cronice, dar nu sunt recunoscute în sistem”, a explicat medicul Gindrovel Dumitru, preşedintele Grupului de Vaccinologie din cadrul Societății Naționale a Medicilor de Familie, scrie B1TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel