Prof Mircea Coșea: pe viitor, importantă va fi industria chimică și de medicamente

Medicamente
Profesorul Mircea Coșea susține că tehnologiile militare vor fi devansate de industria farmaceutică.

Profesorul Mircea Coșea a declarat în exclusivitate la DC News că industria farmaceutică va devansa tehnologia militară. 

”Nu s-a preocupat nimeni de mediu și mediul începe acum să fie un pericol categoric, nu vedeți ce se întâmplă acum cu ghețarii? Se topeau în 100 de ani, acum se topesc în câțiva ani. Omenirea a descoperit niște lucruri fantastice din punct de vedere al economiei militare, dar nu a descoperit nimic pentru cancer. Pentru că nu s-au alocat atenția, banii și eforturile necesare. Probabil că de acum înainte această reorientare va duce la o schimbare din punct de vedere economic a principalilor actori economici ai lumii. O să vedeți că în perioada următoare, petrolierii și armamentul nu o să mai fie importanți în lume, o să fie industria chimică și de medicamente. Acolo o să fie lupta. Deja apariția acestor vaccinuri arată că există o luptă pe tehnologie”, a declarat analistul economic Mircea Coșea, în emisiunea ”Ce se întâmplă?” cu Răzvan Dumitrescu, potrivit DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel