Prof dr Sabina Zurac: Necropsiile și autopsiile la pacienții COVID-19. Academia de Sănătate

Prof dr Sabina Zurac. Foto: Facebook
EXCLUSIV
Prof Dr Sabina Zurac, Șef Secție Anatomie Patologică la Spitalul Clinic Colentina, vine astăzi la Academia de Sănătate, de la ora 18.00. 

Prof Dr Sabina Zurac, Șef Secție Anatomie Patologică la Spitalul Clinic Colentina, va vorbi la ediția de astăzi a emisiunii Academia de Sănătate despre Necropsiile și autopsiile la pacienții COVID-19. 

Vom afla de la expertă care sunt afectările pe care le-a constatat la cele două investigații post-mortem, cât de devastatoare este infecția cu coronavirus pentru organismul uman. 

Emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, va fi transmisă LIVE de la ora 18.00, simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC NewsTV, și va fi reluată luni, 7 septembrie, de la ora 11.00, pe aceleași surse media. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel