Prof Dr Patriciu Achimaș-Cadariu: Totul despre cancerele OncoGinecologie, la Interviurile DC News și DC Medical

Patriciu Achimaș-Cadariu. Foto: Agerpres
EXCLUSIV
Prof Dr Patriciu Achimaș-Cadariu vine la Interviurile DC News și DC Medical de la ra 14.00 pentru a discuta despre noutățile dezbătute la Forumul de OncoGinecologie, desfășurat recent la Cluj-Napoca 

Forumul de OncoGinecologie, organizat de Societatea  Română de Chirurgie și Oncologie Ginecologică, desfășurat recent la Cluj Napoca, a ajuns la a treia ediție. Prof dr Patriciu Achimaș Cadariu va vorbi despre problemele pe care le ridică patologia oncoginecologică în România, mai exact despre cancerele de sân, de col uterin, de ovar. 

Care este prevalența lor în România, cum se pot feri femeile de aceste boli, care sunt semnele și simptomele care arată apariția lor, de tratamente au la îndemână medicii în lupta cu aceste tipuri de cancer, ce se poate face în materie de prevenție la nivel național și ce investiții trebuie făcute pentru a trata modern astfel de patologii, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le vom afla de la invitatul jurnalistului Val Vâlcu. 

Emisiunea va fi transmisă simultan pe DC News și DC Medical, simultan, de la ora 14.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, dar și pe DC News TV. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel