Prof Dr Cătălina Poiană, CMMB: Vaccinarea, cea mai de succes metodă de prevenție

Cătălina Poiană, președintele Colegiului Medicilor București  FOTO:Facebook Cătălina Poiană
Președinte Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB), prof dr Cătălina Poiană spune că milioane de vieți sunt salvate anual datorită vaccinurilor.

„Astăzi începe Săptămâna Mondială a Imunizării! Imunizarea este în strânsă legătură cu Medicina bazată pe dovezi. Ca medic și președinte al Colegiului Medicilor din Municipiul București am susținut, susțin și voi susține întotdeauna importanța imunizării în bolile prevenibile prin vaccinare. La nivel mondial, milioane de vieți sunt salvate datorită vaccinării – cea mai de succes, și mai eficientă din punct de vedere al costurilor, intervenție pentru sănătate. Cu toate acestea, prea mulți oameni din România și din întreaga lume, nu sunt încă vaccinați sau nu sunt vaccinați suficient!”, a explicat Prof. Dr. Cătălina Poiană, Președinte Colegiul Medicilor din Municipiul București. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum recunoști un AVC. Semnele la care să fii atent
Ce este și când este indicată vertebroplastia?
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel