Prof dr Alexandru Rafila, interviul ZILEI pe DC News și DC Medical / VIDEO

Alexandru Rafila  FOTO: arhivă personală
  LIVE
Președintele Societății Române de Microbiologie și membru în Comitetul Executiv al OMS, prof dr Alexandru Rafila, a acordat la interviu la DC News și DC Medical. De data asta este vorba de un interviu relaxant de weekend!

Vă invităm să vedeți emisiunea sâmbătă, 18 aprilie 2020, de la ora 14.00, atât pe Facebook DC News și DC Medical, cât și pe Youtube DC News și DC Medical. Interviul cu prof. dr. Alexandru Rafila este unul de weekend și va fi o emisiune relaxantă înainte de Paști!

rof. Dr. Alexandru Rafila este șeful Disciplinei de Microbiologie al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila" și șeful Laboratorului Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș" din București. A obținut titlul de doctor în medicină în 2004, iar din 2000 a activat ca medic primar în specialitățile de medicină de laborator / microbiologie și sănătate publică. A fost directorul Institutului Național de Sănătate Publică și a deținut funcțiile de Secretar de Stat pe probleme de asistență medicală și sănătate publică în Ministerul Sănătății, în repetate rânduri fiind și consilier personal al Ministrului Sănătății pe problema politicilor de sănătate.

Pe lângă activitatea remarcabilă desfășurată în România, expertiza Prof. dr. Rafila este recunoscută și în străinătate, fiind expert OMS, NATO și al Comisiei Europene. A deținut funcția de membru în Comitetul Executiv al Organizației Mondiale a Sănătății (2014-2017) și a reprezentat România în comitetul director al ECDC (2009-2014). Recent a fost ales de către OMS să reprezinte România în comitetul de conducere al acestei organizații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel