Probleme cu glanda tiroidă, consultații gratuite pentru bucureștenii din sectorul 6

Problemele de tiroidă, consultații gratuite. Foto: Primăria Sectorului 6
Dacă aveti fluctuații de greutate, palpitații sau o transpirație excesivă, dacă starea psiho-emotivă este modificată, atunci este foarte posibil să aveți probleme cu glanda tiroidă. Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie”, bucureștenii din Sectorul 6 pot face consultații gratuite, în baza unei trimiteri de la medicul de familie.

Fluctuațiile de greutate, transpirația excesivă și stări emotive schimbătoare, acestea sunt semne care pot ascunde o problemă de tiroidă, dar constituie un tablou clinic care poate trăda o tulburare ce poate face parte din diverse afecțiuni precum: depresie, boli cardiovasculare, infertilitate sau afectarea valorilor colesterolului.

Consultații cu trimitere de la medicul de familie

Pentru a vedea dacă e vorba de tiroidă sau nu, prima vizită la medicul endocrinolog este ideal să se realizeze chiar de la vârsta de 20 de ani.
Cel mai adesea oamenii consideră că analizele anuale de sânge sunt suficiente pentru a lămuri o anumită problemă de sănătate şi doar în cazuri excepționale, realizează și alte investigații. Din păcate această concepție, cât se poate de greșită, face ca anumite afecțiuni să devină netratabile.

Pentru locuitorii sectorului 6, Dr Radu Mihalca, medic primar endocrinolog, dă consultații gratuite, în baza unei trimiteri de la medicul de familie, de luni până vineri, între orele 08.00 - 15.00, la Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie", situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6.

Programările se fac la numerele de telefon 031.9593 și 0726.150.250 sau online, pe www.nectarie6.ro.

Servicii pentru locuitorii sectorului

Aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie" oferă diagnostic și expertiză medicală în următoarele domenii medicale: Stomatologie, Oftalmologie, Medicină Internă, Ortopedie, Gastroenterologie, Recuperare medicală (kinetoterapie, fizioterapie și masaj), Ginecologie, ORL, Chirurgie Generală, Psihiatrie, Cardiologie, Dermatologie, Pediatrie, Pneumologie, Endocrinologie, Neurologie, Neurochirurgie, Urologie, Psihologie clinică, Chirurgie cardiovasculară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel