Problema femeilor atunci când vor să slăbească. Cori Grămescu: Este profund greșit!
12 iun, 10:30

Slăbit
Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de fitness, a vorbit despre problema de care se lovesc femeile atunci când vor să slăbească.

"Kilogramele în plus pot deveni o problemă nu doar pentru felul în care arăți, ci și pentru modul în care te simți. Atunci când apar dezechilibre de greutate, suntem afectate psihic și fizic în egală măsură. Fizic ne simțim obosite, ne mișcăm mai greu și în general organismul nostru începe să funcționeze mai greu. Psihic ne simțim nemulțumite, ne pierdem încrederea în felul în care arătam și începe să se instaleze o stare difuză de nemulțumire.

Când vine vorba despre slăbire și mai ales menținere, cele mai multe femei se plâng că nu reușesc să își găsească motivația de a scăpa definitiv de kilogramele în plus. Problema cu motivația de a slăbi și de a ne schimba definitiv programul alimentar este că suntem educați să credem că motivația se întâmplă de la sine oamenilor speciali, cei care sunt motivați de la natură. Ei bine, eu cred că această viziune este profund greșită", a scris Cori Grămescu pe Facebook.

Citește continuarea pe DC NEWS și află care este cheia unei transformări pe termen lung.

G Ad:

Ştiri Recomandate

Legătura dintre somn și imunitate: câteva metode de a-ți face somnul mai odihnitor
OMS: Varianta Delta este acum dominantă în Europa
Primul bebeluş infectat cu tulpina Delta, în România
Aloe vera. Cum să îngrijești corect această plantă
10 dureri misterioase pe care nu trebuie să le ignori niciodată
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri