Primul semn că ești infectat cu Omicron. Aproape 89% dintre pacienți au raportat acest simptom

Coronavirus   Foto: Pixabay
Află în articol care este primul semn al infectării cu varianta Omicron a coronavirusului.

Cu un număr record de cazuri COVID și cu temeri tot mai mari legate de necesitatea unor noi restricții din cauza Omicron în Marea Britanie, oamenii sunt îndemnați să fie atenți la simptomele specifice, scrie Daily Star. Potrivit experților, simptomele Omicron sunt diferite de cele ale variantelor „tradiționale” și sunt asemănătoare cu cele pe care le avem la o răceală obișnuită. De asemenea, a fost dezvăluit că 89% dintre cei infectați cu varianta de coronavirus Omicron prezintă același semn „inițial”.

Primul semn că ești infectat cu Omicron

Aceste semne timpurii, conform Centrului American pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, includ o tuse uscată și o  zgârietură în gât”, unii pacienți raportând, de asemenea, oboseală, congestie, strănut sau nas curgând.

Deși simptomele variantei Omicron au fost în mare parte ușoare, există temeri că este mai transmisibilă și că poate evita reduce imunitatea dată de vaccin. Potrivit Serviciului Național de Sănătate (NHS), cele mai frecvente simptome ale Covid sunt febra, tusea sau o pierdere/schimbare a simțului gustului sau a mirosului. Dar, mai multe cercetări în Omicron au dezvăluit că varianta super mutantă prezintă simptome diferite față de cele cu care suntem obișnuiți cu variantele anterioare precum Delta.

Citește continuarea pe DC News și află alte simptome specifice pentru infecția cu Omicron.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel