Primarul din Drobeta Turnu Severin, reîntors din Italia: ”Starea mea de sănătate este bună”

Priamrul din Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu   FOTO: Facebook Marius Screciu
Primarul din Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, întors recent din Milano, a fost pus în carantină la domiciliu.

Primar, Italia. Primarul orașului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a fost pus în carantină la domiciliu după ce s-a reîntors din Italia. Acesta a precizat, într-o postare pe Facebook, că starea sa de sănătate este bună și că nu există niciun caz de coronavirus confirmat în Drobeta Turnu Severin.

Ca să evite orice speculații, edilul a scris un mesaj în care amintește că va sta în carantină după deplasarea pe care a avut-o la Milano și adresează un apel la calm.

Postarea primarului:

"Pentru a evita orice speculații pe această temă, doresc să aduc la cunoștința opiniei publice următoarele:
Urmez protocolul de 14 zile de carantină, potrivit măsurilor luate de Ministerul Sănătății la nivel național, după deplasarea pe care am efectuat-o în interes de serviciu la Milano (provincia Lombardia, Italia).

În urma investigațiilor medicale efectuate, starea mea de sănătate este foarte bună, dar am decis că este cel mai bine să nu risc și, în același timp, să dau un exemplu pentru persoanele care se întorc din zonele afectate, să respecte măsurile luate pentru protejarea populației.

Țin permanent legătura cu instituțiile abilitate să monitorizeze situația privind sănătatea publică, dar și cu serviciile din Primărie și-i asigur pe severineni că toate activitățile la nivelul orașului se desfășoară după graficul stabilit.

Fac totodată un apel la calm, îi rog pe cetățeni să se informeze corect, să respecte cu strictețe regulile de igienă și precizez că la acest moment nu se înregistrează niciun caz de infectare cu coronavirus în orașul nostru". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel