Colegiul Medicilor Bihor contrazice declarațiile dr Flavia Groșan: numeroase persoane au ajuns în stare gravă la spital
18 Martie 2021, 13:47

Medic
Medicul Carmen Pantiș, președintele Colegiului Medicilor Bihor, a declarat că mulți dintre pacienții tratați dr Flavia Pantiș au ajuns în stare gravă la spital.

Președintele Colegiului Medicilor Bihor, doctorul Carmen Pantiș, susține că dr Flavia Groșan, cea care susține că ar fi vindecat de COVID circa 1.000 de pacienți, a făcut ”afirmaţii care au adus grave prejudicii corpului medical prin sugestia că medicii specialişti infecţionişti şi ATI ar face rău pacienţilor, dar şi prin faptul că neagă protocoalele de tratament Covid practicate în spitale”. Medicul Flavia Groșan a fost chemată de Colegiul Medicilor Bihor să își justifice spusele.

”În realitate, există numeroase persoane care, după ce au fost la cabinetul privat al doamnei dr. Groşan, au ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal din Oradea. Cum să pretinzi că ai vindecat 100% o mie de oameni şi tu ştii că pacienţii tăi ajung în stare gravă în spital? (...) Să negi toate protocoalele medicale, să spui că nu ai nevoie de heparină pentru tratarea cheagurilor şi de oxigen este un derapaj profesional grav, ofensator pentru ceilalţi medici şi vătămător pentru pacienţi, cărora li se induce neîncrederea în medici”, a afirmat medicul Carmen Pantiș pentru Bihoreanul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Tratează micoza unghiilor acasă cu doar câteva produse naturale

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?