Prelungirea stării de alertă. Premierul: nu vreau să se zică că noi cenzurăm dreptul oamenilor de a protesta

Simptome COVID-19
Premierul Ludovic Orban a anunțat că luni, 14 septembrie, se va discuta prelungirea stării de alertă într-o ședință de Guvern.

Luni, 14 septembrie, va avea loc reuniunea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, iar apoi se va discuta aprobarea prelungirii stării de alertă.

''Vom avea Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă luni, la 11,00. La 12,00 am convocat şedinţă de Guvern şi vom lua decizii. Deocamdată am agreat - că am avut mai multe solicitări - să permitem reluarea adunărilor publice, manifestaţiilor. Sigur că am fost favorabil ideii de a permite organizarea de adunări publice, de manifestaţii, sigur, în condiţiile de protecţie sanitară care sunt stabilite pentru alte evenimente. (...) Cel mai probabil, cât e permis şi acum la adunările electorale: 100 de persoane în aer liber, cu distanţare fizică, cu obligaţia de a purta mască. Nu vreau să mai cenzurăm sau cineva să comenteze că noi cenzurăm dreptul oamenilor de a protesta”, a declarat premierul Ludovic Organ.

Întreaga declarație a premierului o puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel