Cum să oprești colesterolul rău...
Ingrediente:
4 albușuri
160 de grame de zahăr tos fin
1 plic de zahar vanilat
2 linguri de oțet de 9 grade
20 de grame de amidon de porumb
700 gr smântână pentru frișcă
2 linguri de zahăr pudră vanilat
fructe (căpșuni și kiwi, piersici, zmeură, portocale etc.)
un sos de fructe
sare
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 120 de grade Celsius.
Albușurile se vor bate spumă cu un praf de sare, până se întăresc și cresc în volum. Se adaugă zahărul tos treptat, în timp ce se bate cu mixerul. Se adaugă oțetul și se bate până se topește tot zahărul.
Citește continuarea pe Spectacola
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Cum să oprești colesterolul rău...
Mihai Leu a murit la vârsta de 56 de...
De ce ai senzația că te strânge pielea după ce ai stat în piscină...
După operația pentru cancer mamar,...
Trebuie să știi ASTA dacă ai mereu...
Tratamentul oncologic salvează vieți,...
Medicamentul care reduce tumorile cu până la 77%.
Ce se întâmplă cu posturile din spitale? Ministrul Sănătății rupe...