Ponta: Evident că vom susține ideea vaccinării, e un lucru bun

Victor Ponta
Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că susține ideea vaccinării și va vota în favoarea legii în plenul Camerei Deputaților.

„Da, evident că vom susține ideea vaccinării, este o idee modernă, aici ține până la urmă de faptul că trebuie să avem grijă de copii și de generațiile următoare”, a afirmat Victor Ponta, liderul Pro România, la Parlament.

El a adăugat că va vota această lege.

„Cred că e un lucru bun și eu voi vota cu conștiința împăcată pentru. (...) Nu știu de ce tot au tras de timp, dar sunt multe legi pe care se trage de timp, poate că acum, în sfârșit, sub acest.... Sigur, să fie clar, nu este vaccinul anticoronavirus, că nu există acel vaccin, dar cred că, dacă se întâmplă acum, e bine”, a adăugat Ponta, conform Agerpres.

Deputații din Comisia pentru sănătate au votat, luni, în unanimitate, un amendament în proiectul Legii vaccinării potrivit căruia vaccinarea copiilor ar putea deveni obligatorie. Proiectul de lege trebuie să primească votul plenului Camerei Deputaților - care este decizională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel