Polițist de la Rutieră, confirmat pozitiv la noul coronavirus

Coronavirus
Un polițist din Brăila a fost confirmat cu noul coronavirus. El se află în autoizolare la domiciliul său din Galați,  alături de soția sa, confirmată și ea.

Un poliţist angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila - Biroul Rutier, care are domiciliul în municipiul Galaţi, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 şi se află în autoizolare la domiciliu, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan, citează agerpres.ro. În momentul în care a venit confirmarea pozitivă la testul de COVID-19, ofiţerul se afla în izolare la domiciliu alături de soţia sa, angajată a Spitalului Militar Galaţi, confirmată la rândul ei pozitiv cu COVID-19.

„Începând cu data de 27.03.2020, poliţistul în cauză, care este domiciliat în municipiul Galaţi, a fost îndrumat şi a intrat în autoizolare, întrucât s-a stabilit faptul că soţia acestuia a fost contact al unei persoane confirmate cu COVID-19. Bărbatul se află în evidenţele DSP Galaţi şi s-a stabilit faptul că, în toată această perioadă, acesta nu a intrat în contact cu alte persoane. Activitatea colectivului din care acesta face parte nu a fost afectată în niciun fel”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel