Peste 100 de cadre medicale bolnave de COVID în Bihor. De la ce spitale provin

Medic
EXCLUSIV
Surse oficiale spun că sunt 128 de medici, asistente și infirmiere bolnave de COVID-19 în județul Bihor din 28 octombrie și până acum.

Directorul DSP Bihor, Daniela Rahotă, a declarat, pentru DC Medical, că sunt circa 102 cadre medicale bolnave de COVID-19 la Spitalul Județean Oradea. 

Surse oficiale vorbesc de 128 de medici, asistente medicale și infirmiere infectate cu noul coronavirus din 28 octombrie începând şi până miercuri, 4 noiembrie. Acestea din urmă provin de la Spitalul Județean Oradea și Spitalul Municipal, acesta din urmă fiind spital-COVID-19.

În bilanțul COVID de joi, 5 noiembrie, sunt 279 de noi îmbolnăviri cu noul coronavirus în județul Bihor, rata de infectare fiind 4,77, iar numărul total de îmbolnăviri de la începutul pandemiei - 7.797. În același județ sunt 449 de persoane internate și 4.746 persoane vindecate, conform unei informări a Prefecturii Bihor.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel