Pericol pentru copiii vegani. Care este alimentul minune

Avantajele învățării unei limbi străine
Cristian Mărgărit, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști, a vorbit despre copiii vegani.

”Este un lucru periculos. Acel copil are nevoie de alimente dense nutritiv care se obțin, în mod optim, din alimente de origine animală. Există anumite componente alimentare care se găsesc doar în produsele de origine animală. Aș aminti de acizii grași de tip Omega 3 cu catenă lungă. Se găsesc doar în surse animale”, a zis Cristian Mărgărit.

”Am citit că, la un moment dat, în India, s-a introdus un ou pe zi în alimentația copiilor, apropo de cornul și laptele de la noi. Ei nu aveau voie proteine de origine animală. S-au constatat mai puține îmbolnăviri și performanțe școale crescute, totul cu un ou pe zi”, a mai zis nutriționistul.

Cristian Mărgătit este un susținător al vieții sănătoase și a tot ceea ce implică: nutriție, dietă, sport, relaxare și pentru asta alocă zilnic timp pentru documentare.

"Sunt absolvent de Management la ASE și, în mare măsură, autodidact din domeniul sportului și nutriției. Din punct de vedere formal, am și niște hârtii eliberate de Federația Română de Culturism și Fitness și de ACE Fitness, SUA. Consider că cea mai bună atestare este munca mea pornită din pasiune, permanentă documentare din surse de specialitate, experiență și rezultatele oamenilor pe care îi ajut. Asaltul informațional este uriaș în zilele noastre și nu poți pretinde că dacă ai terminat o anumită facultate, cu o anumită specializare mai poți avea un cuvânt de spus într-un domeniu adiacent. Studiul permanent și deschiderea către nou sunt esențiale. Networking-ul este viitorul", a spus Cristian Mărgărit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele mai bune uleiuri esențiale care reduc inflamația
10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel