Pele, legendă a fotbalului mondial, în spital de șase zile. Motivul internării

Pele, o legendă a fotbalului mondial  FOTO: Facebook
Pele (80 de ani), un nume al fotbalului mondial, se află internat în spital.

Fosta legendă a fotbalului brazilian şi mondial, Pele (80 ani), se află în spital de şase zile, însă un purtător de cuvânt de-al său a menţionat că nu are probleme grave de sănătate. Site-ul de ştiri Globo a indicat că Pele era internat la spitalul ''Albert Einstein'' din Sao Paolo pentru efectuarea unor analize de rutină, însă ulterior i s-ar fi diagnosticat o nouă problemă, nespecificată.

Joe Fraga, managerul lui Pele, a precizat că nu există niciun motiv de îngrijorare. ''Set complet de analize de sânge, ecografii, colonoscopie şi restul de investigaţii... acestea nu pot fi făcute într-o singură zi'', a transmis Fraga într-un scurt mesaj.

Fostul mare fotbalist brazilian Edson Arantes do Nascimento "Pele" asigura la finele lunii trecute că se află "într-o stare foarte bună de sănătate" şi că a fost la spital pentru "examene de rutină", după ce s-a confruntat cu zvonuri privind faptul că "regele" ar fi leşinat. Pele, în vârstă de 80 de ani, a explicat pe reţelele de socializare că a fost la spital pentru a efectua o serie de analize care au fost amânate din cauza pandemiei de Covid-19.

"Nu sunt demoralizat şi sunt într-o stare foarte bună de sănătate. Am fost să efectuez examene de rutină, pe care nu le-am putut face din cauza pandemiei", a comentat cel mai bun jucător al secolului XX, alături de o fotografie alb-negru în care apare zâmbind.

Pele, singurul fotbalist din istorie care a câştigat trei Cupe Mondiale (1958, 1962, 1970), s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate în ultimii ani, fosta vedetă a lui Santos limitându-şi ieşirile în public, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel