Patru persoane din Prahova, la spital cu arsuri după o explozie la un magazin alimentar. Ministerul Sănătății: sunt conștienți

UPU
Patru români au ajuns la spital cu arsuri după o explozie la un magazin alimentar din Tomșani, județul Prahova.

Cele patru persoane care au suferit arsuri în urma exploziei produse la un magazin alimentar din localitatea prahoveană Tomşani sunt conştiente şi cooperante, cu arsuri de gradul doi pe o suprafaţă mică a corpului, informează Ministerul Sănătăţii.

Cele patru persoane sunt internate în Secţia de chirurgie plastică a Spitalului Judeţean Ploieşti. "Pacienţii sunt conştienţi şi cooperanţi. În urma evaluării medicale s-a constatat că au arsuri de gradul 2 pe mâini şi pe faţă, pe o suprafaţă mică, sub 15%", se arată într-o informare transmisă miercuri seara de Ministerul Sănătăţii.

O explozie s-a produs, miercuri, într-un magazin alimentar din comuna Tomşani, iar patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 73 de ani, au fost răniţi. Explozia nu a fost urmată de un incendiu, arată Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel