Pascal Alexander Buehler, noul Country Commercial Lead al diviziei Consumer Health a Bayer pentru România, Bulgaria și Republica Moldova

Pascal Alexander Buehler
Pascal Alexander Buehler preia conducerea Diviziei Consumer Health a companiei Bayer din pentru Grupul de Țări România, Bulgaria și Republica Moldova de la predecesorul său, Mike Seidel.

Începând cu 1 iunie 2021, Pascal Alexander Buehler preia conducerea Bayer Consumer Health din România, Bulgaria și Republica Moldova de la Mike Seidel, care va continua ca Head of Marketing and Sales Operations în cadrul Diviziei Consumer Health, cu sediul în Leverkusen, Germania. 

Pascal Buehler se alătură Grupului de Țări, venind din organizația Consumer Health din Germania, unde a condus funcția de Key Account Management cu un focus prioritar legat de transformarea activității de comerț electronic. Înainte de Bayer, Pascal a lucrat pentru Beiersdorf în diferite domenii de activitate, inclusiv comercial, marketing și financiar.

„Sunt foarte încântat să mă mut la București și să încep în noul meu rol. Mai ales aștept cu nerăbdare să cunosc echipele locale și să lucrez cu ele pentru dezvoltarea în continuare a activității noastre, urmând viziunea Bayer <Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană>”, spune Pascal Buehler, cu ocazia numirii sale.

Operațiunile locale ale Grupului de Țări au atins o cifră de afaceri de peste 357 milioane EUR în 2020, din care divizia Crop Science are 62%, divizia Farmaceutice 29% și divizia Consumer Health 9%. Cu unitatea de producție a semințelor din Sinesti, România, Bayer a realizat exporturi de semințe de peste 43 de milioane EUR în 2020. Country Group are peste 480 de angajați în cele trei țări, cu sediile principale în București și Sofia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?