Părul lung va avea volum dacă știi aceste trucuri simple

Părul lung va avea volum, dacă știi aceste trucuri simple. Foto: Freepick @valuavitaly
Părul lung va avea volum, fără să-l scurtezi. În ajutor îți vin câteva trucuri simple care vor da părului volumul la care visezi.

Există trucuri simple care te pot ajuta să-i dai volum părului lung fără să sacrifici lungimea buclelor, cu care te mândrești. 

Folosește șampoane profesionale. Este important să fii atentă la șampoanele pe care le folosești. Alege produse profesionale de îngrijire, care sunt concepute special pentru a da volum părului.

Nu aplica balsam pe rădăcinile firelor de păr. Splendoarea părului depinde și de modul de aplicare a balsamului. Este mai bine să-l folosești doar pe vârful firelor de păr. Dacă produsul ajunge în zona rădăcinii, părul se va murdări repede și nu va avea volum.

Ai puncte negre pe față? Uită de creme! Acest ingredient le va elimina definitiv

Uscă părul cu capul în jos. Cel mai simplu mod de a adăuga volum părului este să-l usuci cu capul în jos. Trebuie doar să-ți cobori capul și să direcționezi aerul cald de la uscătorul de păr spre rădăcinile firelor de păr.

Ține părul strâns într-un coc înalt noaptea. Noaptea, lega părul într-o coadă înaltă și răsucește-l într-un coc. Dimineața coafura va fi magnifică.

Pieptănă rădăcinile firelor de păr. Pentru pieptănarea clasică, vei avea nevoie de un pieptene cu dinți mici și o cantitate mică de fixativ. Separă părul în mai multe șuvițe subțiri și piaptănă-te în direcția inversă a creșterii părului.  

 

Gelatina stimulează creșterea părului și repară vârfurile despicate. Iată cum se folosește

Gelatina stimulează creșterea părului, de aceea doamnele care își doresc o podoabă capilară sănătoasă pot apela la acest produs din bucătărie.

Pentru că tuturor femeilor le place să aibă un păr frumos și sănătos, toate mijloacele, chiar și cele mai neobișnuite, sunt bune. Oricât de ciudat ar părea, dar gelatina stimulează creșterea părului. Gelatina repară, îngroașă și hidratează firele de păr. Pentru a vindeca părul uscat și deteriorat, gelatina este instrumentul de care aveți nevoie!

Două remedii simple ar putea vindeca negii natural și non-invaziv

Această substanță translucidă și incoloră conține un element esențial pentru sănătatea părului: colagen, o proteină care susține structura țesuturilor conjunctive, precum pielea și cartilajul.

Prin urmare, utilizarea produselor bogate în colagen, cum ar fi gelatina, oferă multe beneficii. În plus, această substanță conține aminoacizi care acționează direct asupra fibrei capilare, făcând-o mai rezistentă la agresiunile externe și mult mai voluminoasă. Gelatina repară astfel vârfurile despicate ale firelor de păr. 

Mai mult, gelatina conține multe proteine ​​care mențin hidratarea, sporesc densitatea părului fragil și strălucirea. Când părul este cu adevărat deteriorat, vârfurile despicate și fragile, gelatina îi vine în ajutor.

Amestecă gaz lampant, cu ulei de ricin și suc de lămâie. Vei fi surprinsă

Iată cum să-ți îmbunătățești textura părului, să stimulezi creșterea părului și să alungi vârfurile despicate cu ajutorul gelatinei. 

Părul tinde să se deterioreze din cauza unui număr de factori, cum ar fi: utilizarea excesivă a substanțelor chimice, cum ar fi vopseaua, îndreptarea cu placa sau utilizarea uscătorului electric. La acestea se adaugă schimbările climatice, expunerea excesivă la soare, poluarea, spălarea prea frecventă. Să nu uităm de lipsa de vitamine și minerale, în special de fier și acid folic.

De asemenea, și stresul este o problemă de luat în considerare. Stresul face ca părul să cadă, lăsându-l fără putere să crească. Utilizarea șamponului de proastă calitate poate afecta creșterea firelor de păr. Pentru a vindeca părul, acesta trebuie hidratat, iar gelatina poate oferi acest tratament.

Ingredientul pe care trebuie să-l folosești în loc de șampon. Părul va fi mătăsos și lucios

Cum se folosește gelatina pe păr?

Într-o cratiță se toarnă 250 ml de apă. Cratița se pune aragaz și, când apa începe să fiarbă, cratița se ia de pe foc. În apă se adaugă 20 de grame de gelatină pudra și 50 grame de gel aloe vera. Se amestecă bine pentru a combina ingredientele și se lasă să se răcească. Păstrează amestecul în frigider. Îl poți folosi ca mască de păr o dată pe săptămână.

Mod de utilizare: aplică masca pe părul umed timp de 10 minute, apoi clătește bine cu apă rece. Rezultatul este cu adevărat remarcabil, încă de la prima aplicare îți vei simți părul mai moale, mai mătăsos, hrănit și hidratat. Gelul de aloe vera este  hidratant și fortifiant. Va întări fibra capilară compensând lipsa de sebum și aducând strălucire întregului păr.

Sucul de portocale, o loțiune excelentă pentru ten. Cinci motive să-l folosești

Hidratează-ți părul cu gelatină. Pune apa la fiert, adaugă gelatina și amestecă până se dizolvă complet. Se lasă la răcit, apoi acest amestec se toarnă în sticla de balsam. Agită bine pentru a combina ingredientele și folosește balsamul ca de obicei, imediat după spălarea părului. Acest remediu este util pentru părul predispus la uscare. Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel