Parfumul va rămâne puternic o zi întreagă, dacă știi câteva trucuri

Parfumul va rămâne puternic o zi întreagă, dacă știi câteva trucuri. Foto: Freepick@angel.nt.111
Parfumul va rămâne puternic toată ziua, datorită unor trucuri care îți vin în autor.

Cu toţii vrem ca parfumul să reziste cât mai mult, de aceea iată câteva secrete care o să te ajute.

1. Alege un parfum original. Parfumurile sunt un lucru foarte personal şi compoziţia chimică este foarte importantă. În contextul în care acelaşi parfum nu miroase la fel pe pielea a două persoane e uşor de înţeles ce se poate întâmpla când în parfum sunt alte ingrediente decât cele înscrise pe etichetă. Un parfum fals durează puțin în plus îți poate  pune sănătatea în pericol, întrucât poate conţine substanţe alergene sau care îţi irită pielea.

2. Alege un parfum cu note de bază intense. Acestea sunt acelea al căror miros îl simţi şi după mai multe ore, iar cu cât acestea sunt mai puternice, cu atât mai mult va rezista aroma. Cele mai intense note de bază sunt cele de vanilie, cele lemnoase, de patchouli, orientale sau de pin.

Crema de față, esențială pentru îngrijirea tenului. Ce se întâmplă dacă aplici prea multă

3. Păstrează parfumul în condiţii optime. Cei mai mari duşmani ai parfumului sunt umiditatea, căldura si lumina puternică. Parfumul trebuie depozitat într-un mediu uscat şi răcoros, departe de lumina soarelui. Sunt de preferat parfumurile în sticle cu spray, pentru ca astfel este mai ușor să eviţi evaporarea aromei sau reacţiile chimice cu aerul, care pot deteriora mirosurile.

4. Parfumează-te  în punctele de puls de pe corpul tău. Aplică parfumul pe gât, pe încheieturi, în spatele urechii, în zona umărului sau în spatele genunchiului.

5. Hidratează-ţi pielea înainte să te parfumezi. Mirosul parfumurilor durează mai mult pe o piele mai grasă decât pe una uscată, aşa că primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te dai cu cremă. Cea mai bună este o loţiune de corp fără aromă, pentru că nu va afecta în niciun fel mirosul parfumului.

Săpunul cu semințe de mac, făcut în casă, un scub excelent pentru ten

6. Aplică parfumul înainte să te îmbraci. Parfumul se activează la contactul cu temperatura corpului, asa că trebuie aplicat direct pe piele, dacă vrei să continue să miroase mult timp după ce te-ai îmbrăcat. În plus, unele parfumuri pot să păteze hainele mai delicate sau pe cele deschise la culoare.

7. Nu îţi atinge încheieturile una de cealaltă. Chiar dacă majoritatea femeilor fac asta, nu este de dorit să-ţi freci încheieturile una de cealaltă, după ce te-ai parfumat. Acest gest sparge moleculele de parfum şi schimbă mirosul emanat. Cel mai bine este să ţii parfumul la o distanţa de 15-25 de cm de piele, să îl distribui în mod egal şi abia apoi să îţi presezi delicat încheieturile.

 

Secretul tinereții eterne a chinezoaicelor: câteva trucuri eficiente

 

Secretul tinereții eterne a chinezoaicelor constă în utilizarea zilnică a unor trucuri, care pot fi ușor folosite și de femeile occidentale.

Înțelepciunea femeilor din China antică a fost transmisă din generație în generație, prin urmare, nu este ciudat că femeile din China sunt foarte atente la aspectul lor. Acestea fac tot posibilul pentru a arăta frumoase, tinere și sănătoase.

Cărbunele activ, beneficii pentru ten. Cum trebuie să îl folosești

Astăzi veți afla cum reușesc chinezoaicele să rămână tinere pentru totdeauna.

În China antică, se credea că pielea albă este semnul unei femei bogate. Prin urmare, cei care doreau să fie considerați oamenii de rang înalt încercau să evite soarele. 

Chinezoaicele acordă multă atenție pielii lor, de aceea nu consumă cafea și ciocolată,  preferând lichidele albe și ceaiul. De asemenea, chinezoaicele consumă multe legume și fructe, verdețuri, leguminoase, brânză și respectă zilele de detoxifiere.

Vitamina C și retinolul, elementele cheie ale pielii sănătoase. Dermatolog: Blochează intrarea elementelor chimice agresive

Chinezoaicele exclud zahărul din dieta lor, deoarece carbohidrații provocă obezitate și erupții cutanate. Deoarece pielea albă pură este atuul femeilor chineze, ele sunt gata să facă orice pentru a rămâne așa. Interesant este că majoritatea cofetarilor locali s-au apucat deja de a face deserturi fără zahăr.

Femeile occidentale luptă împotriva ridurilor cu colagen și Botox. Dar chinezii susțin că există o modalitate mai eficientă și gratuită pentru a scăpa de riduri. Pentru asta trebuie să menții o liniște sufletească deplină. Starea internă afectează direct aspectul fizic. Cu cât îți faci mai multe griji, cu atât ești mai nervos, cu atât aspectul fizic se înrăutățește.

Masajul facial, secretul pentru un ten tânăr și strălucitor. Îl poți face chiar acasă

Femeile din China antică se trezeau devreme, făceau exerciții și consumau multă apă. La prânz, obligatoriu, dormeau, apoi își continua treburile casnice. Seara și-o petreceau într-o atmosferă relaxată. Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel