Papa Francisc va rămâne în spital câteva zile. Cum se simte Înaltul Prelat

Papa Francisc va rămâne internat câteva zile, anunță reprezentanții Vaticanului.

Papa Francisc, operat la colon în urmă cu câteva zile, va rămâne internat în spital alte câteva zile. Înaltul Prelat a finalizat tratamentul post-chirurgical, dar nu va părăsi încă spitalul, anunță reprezentanții Vaticanului. Papa a suferit pe 4 iulie o intervenţie chirurgicale de extirpare a unei porţiuni de colon.

Reprezentanții Vaticanului au precizat că Înaltul Prelat va rămâne internat în unitatea medicală șapte zile după intervenția chirurgicală, cu excepţia situaţiei în care ar apărea anumite complicaţii. Papa Francisc a declarat că va mai sta internat câteva zile, în declaraţia în limba italiană.

Cei de la Vatican au afirmat că Papa Francisc a apărut public, la balconul spitalului Gemelli din Roma și a rostit rugăciunea ”Angelus” în fața credincioșilor, dar și că a făcut o vizită la secţia de Oncologie pediatrică din apropiere, unii dintre copiii internaţi însoţindu-l la balcon şi stând alături de el, arată DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele mai bune uleiuri esențiale care reduc inflamația
10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel