Pacienți cu grad de risc, cazați la spital în Buzău din cauza condițiilor meteo

Tratament spital
Mai mulți pacienți cu grad de risc și care necesită monitorizare au ajuns la spital în Buzău și au rams acolo cazați, din cauza condițiilor meteo.

Un număr de 11 pacienţi cu grad de risc care necesită cazare şi monitorizare au ajuns, miercuri seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, având în vedere condiţiile meteorologice, au anunţat reprezentaţii unităţii medicale.

Potrivit sursei citate, la Maternitatea Buzău au ajuns două gravide cu sarcina la termen, iar la U.P.U. au sosit şase pacienţi dependenţi de oxigen, care au rămas internaţi pe secţia Medicală, şi trei pacienţi care necesită dializa, internaţi pe secţia Chirurgie.

"Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău este pregătit să primească pacienţii cu risc, respectiv gravide, pacienţi dependenţi de oxigen şi cei care necesită dializă pentru cazare şi monitorizare în perioada Codului roşu emis de ANM", se mai afirmă în informarea transmisă de reprezentanţii spitalului, citată de agerpres.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel