Ingredientul cheie care îți menține sănătatea la vârsta a doua și...
Dr. Adina Alberts a postat pe pagina sa de socializare o recomandare pentru a îmbunătăți alimentația în această perioadă.
Parțial din cauza pandemiei, parțial din cauza schimbării sezonului, organismul este supus unui stres suplimentar, iar sistemul imunitar are nevoie de „întăriri”. Cele mai bune resurse sunt cele alimentare, motiv pentru care dr. Adina Alberts recomandă câteva alimente care nu ar trebui să lipsească de pe masa noastră, în această perioadă.
Iată ce spune ea:
„8 TIPURI DE ALIMENTE CARE ÎNTĂRESC IMUNITATEA ORGANISMULUI.
În această perioadă nu trebuie să lipsească din alimentația dvs următoarele:
1. fructele de genul citricelor, merelor, kiwi
2. ardeiul roșu, gogoșarul, ardeiul capia, ardeiul iute
3. legume verzi de tipul spanacului, mangoldului, al salatei, pătrunjelului verde, năsturelului, sau brocoli și fasole verde consumate crude sau preparate "al dente”
4. iaurtul, kefirul, sana, laptele bătut
5. ciupercile champignon, bureți, gălbiori, hribi, shiitake, maitake
6. gingerul (ghimbir, n.r.)
7. rădăcina de fenicul
8. nucile, migdalele, caju, nuts (alune, n.r.)
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Ingredientul cheie care îți menține sănătatea la vârsta a doua și...
Într-o lume în care stresul și agitația ne însoțesc la fiecare...
Radiografiile și radiațiile din...
Această vitamină îți protejează...
Acest tratament învinge cancerul și...
Acesta este unul dintre cele mai...
De ce să apelezi la medicamente...
O substanță chimică nou identificată...